Joululomalla kotona Suomessa

pelto

Saimme kauneimman joululahjan ihan ilmaiseksi eli taivaalta satoi lunta ja maa peittyi valkoiseksi! Joulupäivänä meillä paistoi aurinko ja pakkasta oli -12 astetta. Kannattaa lähteä reippailemaan ulos ja katsomaan kaunista talvista luontoa. Toppavaatteet vaan päälle, niin talven viima ei iske heti!

kuusi

Joulu on jokaisella omanlaisensa. Toisille se on matkustamista sukulaisten luokse ja toisille lomailua ulkomailla. Meillä ollaan kotona ja odotetaan mummoa sekä veljeäni kylään. Viime jouluna meillä nurmikko vihersi ja lunta ei ollut. Nytkin meni tosi hilkulle eli lumi satoi vasta aatonaattona…

WP_20141229_12_14_42_Pro

Reippaimmat ovat jo käyneet hiihtolenkillä! Itse kävin kävelemässä ja valokuvaamassa kaunista talvista luontoa, kun en flunssaisena voinut hiihtää. Poikani meni lumipotkukelkkailemaan jo aamusta ihan omatoimisesti ja viihtyi ulkona yli tunnin! Joulukuun alussa ennen luonnon lumia kävin Kivikon hiihtohallissa avaamassa hiihtokauteni.

WP_20141229_12_14_55_Pro

Helsinkiin tuli ensilumi tänä vuonna 22.11.2014 , jolloin Esplanadilla oli hyvin kaunista ja jouluista! Olin silloin poikani kanssa työpaikkani perhepäivillä Joulupukkia katsomassa. Samalla  pistäydyimme myös Helsingissä. Ylläoleva talvinen kuva on Tuusulanjärveltä.

 

4 thoughts on “Joululomalla kotona Suomessa

  1. Kylläpä onkin ihanan valoisaa katsella valkoista lumipeitettä ja talvisia maisemia, nautitaan…., Tänään joulupäivänä, vaikka olikin jo reippaasti lähes -10 pakkasta oli ihanaa reippailla ulkona auringonpaisteessa noissa kauniissa talvimaisemissa…. Nähdään paikkoin. Terkuin toinen T .<:)

    • Kiitos! Oikein ihanaa joululoman jatkoa sinulle ja Onnellista Uutta-Vuotta! Oikea talvi on todella kaunis, kun on lunta ja pakkasta. Nähdään ja jutellaan pian 🙂

Comments are closed.