Lanzaroten tuulisaarella

Olimme ensimmäistä kertaa hiihtolomalla etelässä vuonna 2005 Lanzarotella. Poikani oli juuri oppinut kävelemään ja lentokoneessakin oli ekaa kertaa. Matkalaukut oli täynnä maissivelliä! Oma vedenkeitin raahattiin mukaan Suomesta.  Silloin teki tiukkaa 32kg rajoitus perheen laukulle!

carmen

Aamuisin Lanzarotella oli tosi kylmää ja meillä oli aina tuulitakit päällä ollessamme aamureippailulla Puerto del Carmenin rannalla. Muistan elävästi, että poikaani kiinnosti hiekka, vesi ja linnut. Hän tepasteli hurjaa vauhtia meitä pakoon, että välillä piti laittaa itsekin juoksuksi, että sai karkulaisen kiinni…

costa teguise

Bussilla kävimme Costa Tequisen kaupungissa. Olin lukenut lehdestä, että Kaari Utrio perheineen käy joka vuosi siellä lomailemassa. Kiva hiekkaranta sieltä löytyikin, mutta muutoin kaupunki oli täynnä englantilaisia turisteja. Ilmat vaihtelivat Lanzarotella nopeasti. Kun aurinko paistoi, oli ihanan lämmintä. Sitten kun meni pilveen, niin tuuli kylmästi!

papagaija rannat

Playa Blancassa saaren eteläkärjessä kävimme myös ja siellä tehtiin katamaraaniajeluPapagayon kalliot ja rannat näkyivät hienosti mereltä käsin! Lanzarotella olemme käyneet toisenkin kerran ja silloin tutustuimme erikoiseen Timanfaya tulivuori luonnonpuistoon.