Aitoa kanariaa Teneriffalla

Adeje

Adejen ranta on pieni, mutta erittäin kaunis Tenerifan eteläkärjessä. Täällä olemme olleet kerran perheeni kanssa lomailemassa hiihtolomalla. Ilmat olivat mukavan kesäiset ja uskalsimme Atlantin aaltoihin uimaankin.

teide

Teide on korkea (3718 m) tulivuori Teneriffalla. Täällähän ilmasto muuttuu eli lämpimät vaatteet ovat tarpeen! Kanarianmänty kukkiikin upeasti Teiden rinteillä. Retkellämme pilvet juuri avautuivat, jotta saimme otettua kuvan Teidestä. Meiltä jäi kiipeämättä Teiden huipulle!

IMG_0932

Haihan se tässä on Loro Parque -eläinpuistosta. Puerto del Cruz eläinpuisto on hienoimpia kohteita ja puutarha suorastaan hehkuu. Sinne matkataan Teiden vuorten reunaa pitkin vuoristoteitä. Kävimme perheeni kanssa katsomassa myös merileijonien esitystä puistossa ja papukaijanäyttelyä.

adejen allot

Tummat laavarannat ovat yleisiä Teneriffalla. Minua kiehtoo nykyään luontomatkailu! La Palman saari on vielä valloittamatta. Tenerifa Norte kentältä sinne pääsee lentäen….