Lappi kylässä etelässä

 

Tammikuu lähti käyntiin kylmässä säässä
ja saimme upean talven eteläänkin. Olen saanut tehdä useat lumityöt Toini myrskyn jäljiltä. Meillä tehdään käsipelillä oma tie ja otamme homman kuntoilun kannalta. Poikani kanssa ahkeroimme ruokatauoilla auraamista, kun lunta satoi tosi paljon ja etelästä tuli kuin Lappi.

Tykkään hiihtää kotipelloillani  perinteistä. Minulla on kolme vuotta vanhat Skin sukset ja ne ovat mitä mainioimmat. Pääsen hiihtämään ilman suksien voitelua. Joskus vähän laitan cleaneriä skin osaan. Käsivoimani ovat parantuneet hiihdon ansiosta. Lähdenkin päivittäin hiihtämään ja välillä valokuvaan talven maisemia.

Aion tehdä kevään aikana kuntoremontin itselleni ja laihduttaa muutaman kilon samalla, jotta meno olisi vähän kevyempää. Näin korona-aikana on tärkeä muistaa liikkua tarpeeksi päivittäin ja kerätä askeleita, kun työmatkat puuttuvat. Huomasin, että on vähän vaikea löytää etävalmentajaa tai etäjumppia, kun en asu pääkaupungissamme. Löysin Ripsan uutuuden E-kirjana ja innostuin pitämään omaa ruokapäiväkirjaa. Kun laitan kaiken syömisen ylös, niin eipä tule herkuteltua niin usein.


Toivon sinulle lukijani liikunnaniloa lumitalven keskelle!